ALUMNES DEL TALLER D'ARTS DE PUIGCERDÀ EXPOSEN LES SEVES OBRES

Des d'aquesta setmana, els alumnes del Taller d'Arts Municipal de Puigcerdà exposen a la sala Sebastià Bosom de l'Arxiu Comarcal cerdà algunes de les obres que han realitzat aquest any. En total, s'hi poden veure una setantena de peces, tant de ceràmica com de pintura i dibuix.

La mostra compta amb diverses peces de ceràmica, com ara plats i bols, figures diverses i fins i tot una gàrgola, creada pel professor del taller. Pel que fa a la pintura i dibuix, els alumnes han escollit temàtiques diverses, com ara retrats, paisatges de muntanya i també marítims.
De fet, l'exposició s'ha recuperat després de dos anys sense per la situació sanitària. També s'ha recuperat l'activitat habitual al taller d'Arts.

El Taller d'Art Municipal de Puigcerdà ofereix classes de ceràmica, pintura, dibuix i també escultura, disseny digital i altres tipus de treballs manualitats. Compta amb una quarantena d'alumnes de tota la comarca, també de l'Alta Cerdanya. És una de les dues escoles d'art que hi ha a la comarca. L'altra està ubicada a Bellver.
L'exposició es podrà visitar a l'Arxiu Comarcal fins a finals de maig.