AQUEST 2023, EL MOLÍ DE L’OLI DE LA POBLA TINDRÀ ACCÉS A LA PRIMERA PLANTA AMB ASCENSOR

Una desena d’empreses s’han presentat a la licitació de la redacció del projecte per a les obres de millora de l’accessibilitat del Molí de l’Oli, a la Pobla de Segur. Es preveu que a finals del 2023 estiguin les obres acabades.

Una desena d’empreses s’han presentat a la licitació de la redacció del projecte per a les obres de millora de l’accessibilitat del Molí de l’Oli, a la Pobla de Segur. El pressupost per a la redacció del projecte és de prop de 3700 euros i les obres compten amb un pressupost d’uns 40.000 euros, dels quals el 80% es financen a través del PUOSC i el 20% restant amb fons propis de l’Ajuntament. Es preveu que a finals del 2023 estiguin les obres acabades.

Es tracta d’un edifici modernista i amb elements estructurals que no es poden modificar, així com una part museïtzada a l’interior. De manera que la solució ha de contemplar aquests aspectes.

Actualment el Molí de l’Oli actua de sala polivalent i s’hi realitzen activitats molt diverses com ara exposicions, xerrades i presentacions i projeccions de cinema.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR