AVANCEN LES OBRES D'AMPLIACIÓ DE LA RESIDÈNCIA ST ROC DE BELLVER

SUMARI: L'ampliació de la residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya va agafant forma. Després que els primers treballs comencessin fa un any, aquests darrers dies s'ha aixecat pràcticament tota l'estructura de fusta.

L'ampliació de la residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya va agafant forma. Després que els primers treballs comencessin fa un any, aquests darrers dies s'ha aixecat pràcticament tota l'estructura de fusta.

La primera fase de les obres va consistir en instal·lar un circuit de gas i també una nova caldera de biomassa que abastirà el nou edifici i el Centre d’Atenció Primària.

L’ampliació de la residència Sant Roc és un projecte molt esperat al municipi, ja que passarà de tenir 30 places a 52. Des del consistori creuen que es podrien arribar a ocupar totes.

 

Un cop s’hagi acabat de construir la part nova de l’edifici s’hi traslladaran els residents per poder rehabilitar l’edifici actual. L’actuació es situa al voltant dels 3 milions d’euros. El gruix de l’obra el finançarà l’ajuntament de Bellver amb recursos propis i també s’espera comptar amb una subvenció de 171.000 euros del Pla únic d’Obres i Serveis de la Generalitat.

Les obres haurien d'estar enllestides a finals d'any o principis del que ve.

Parlen al vídeo: LAIA SERRA, ALCALDESSA DE BELLVER DE CERDANYA