BELLVER IMPULSA LA SEGONA EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

L'ajuntament de Bellver de Cerdanya ha impulsat la segona edició dels pressupostos participatius. L'equip de govern demana a la ciutadania on ha de destinar 50.000 euros

L'ajuntament de Bellver de Cerdanya ha impulsat la segona edició dels pressupostos participatius. El consistori ha obert, doncs, una convocatòria perquè els veïns i veïnes proposin diferents projectes on destinar 50.000 euros. Hi ha temps fins el divendres 1 de desembre. 

Una vegada rebudes les propostes, es constituirà una comissió gestora del procés participatiu que escollirà els projectes que passaran a votació popular. La comissió estarà formada per representants de l'equip de govern i del consistori, a més de dues persones de les entitats que hagin presentat propostes i dues persones més que ho hagin fet a títol particular, escollides per sorteig entre tots els participants. Serà llavors quan els empadronats majors de 16 anys podran escollit el o els projectes guanyadors. 

Recordem que el projecte que va obtenir més suport en els primers pressupostos participatius va ser la Torre de la Presó i la Pujada de Joan Alay. Va ser escollit entre una cinquantena de propostes.