BELLVER TANCA AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ CINC DIES DE FESTA MAJOR

BELLVER DE CERDANYA TANCA AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ CINC DIES DE FESTA MAJOR. Des de l'ajuntament en fan un balanç positiu de la participació que tingut la festa, ja que ha superat les expectatives.

Bellver de Cerdanya ha tancat aquest dimarts cinc dies de Festa Major. La celebració va arrencar divendres amb el correfoc amb els Diables de l'Alt Urgell i concert amb un grup de versions seguit de DJ. Dissabte ha comptat amb més música i ball i diumenge Quim Masferrer ha ofert el seu espectacle 'La Bona Gent'. Dilluns ha estat el torn d'un espectacle infantil i karaoke, la novetat d'enguany. Així, doncs, el programa ha tingut activitats pensades per a tots els públics. Des de l'ajuntament fan un balanç positiu de la participació que ha tingut la festa.

Aquest dimarts 13 de juny, festiu a Bellver, s'ha celebrat la missa solemne a l'església de Santa Maria de Talló, on hi han assitsit més de 150 veïns i veïnes. Seguidament ha tingut lloc un vermut popular i ballada de sardanes. Tot i que ha plogut durant la missa, el temps no ha alterat la programació de la festa major.

La festa ha finalitzat amb concert i ball de tarda amb l'orquestra Maravella.

Parlen al vídeo: LAIA SERRA, ALCALDESSA BELLVER DE CERDANYA