BERNAT LAVAQUIOL I NÚRIA VALLS AL CAPDAVANT DE LA LLISTA DE LA CUP PER A LES MUNICIPALS

Bernat Lavaquiol i Núria Valls seran les persones al capdavant de la llista de la CUP, per a les municipals, a la Seu d’Urgell. El projecte preveu una assemblea oberta, el proper diumenge, dia 18, a l’Ateneu de l’Alt Urgell.

Bernat Lavaquiol i Núria Valls són els caps de llista, per a les municipals, de la CUP, a la Seu d’Urgell. Lavaquiol és enginyer agrònom i forestal, i actualment està fent un doctorat d’investigació. Ell és regidor al consistori i milita a la CUP i a Endavant. Per la seva part, Valls, és psicòloga i forma part de la Xarxa de Suport Mútu, de l’Ateneu i del Col·lectiu Feminista. És militant a Endavant i ara, ha decidit fer el pas cap a la part més institucional. 

Les persones que encapçalen el projecte municipalista han destacat reptes per a la ciutat com aconseguir un hospital i una residència públics, habitatge accessible per a tots els ciutadans i estratègies perquè els joves, que han marxat a estudiar, puguin tornar a la ciutat. 

El proper diumenge, 18 de desembre, tindrà lloc una assemblea oberta, a les sis de la tarda, a l’Ateneu de l’Alt Urgell. 

Parlen al vídeo:

NÚRIA VALLS, CAP DE LLISTA DE LA CUP A LA SEU D’URGELL

BERNAT LAVAQUIOL, CAP DE LLISTA DE LA CUP A LA SEU D’URGELL