L’ESPAI JOVE D’OLIANA REOBRE PORTES EN UN EQUIPAMENT RENOVAT

L’Espai Jove d’Oliana torna a obrir portes, en un equipament renovat, que s’ha adequat per cobrir les necessitats del col·lectiu, al qual va destinat. La previsió és obrir dos divendres al mes, un d’aquests amb una activitat programada.

L’Espai Jove d’Oliana torna a obrir portes, després de que els primers mesos de funcionament, hagin tingut un bon balanç. Aquesta setmana els joves han tornat a un equipament renovat, amb l’objectiu de donar resposta a les seves necessitats, establertes amb l’alumnat de l’Institut Escola d’Oliana. 

Les obres, amb un pressupost d’uns 70.000 euros, han servit per adequar tant l’espai interior com la terrassa, que es troba a la part superior. La sala rehabilitada havia estat els vestidors de la piscina, més tard va ser el casal d’avis i fins fa uns mesos era el magatzem de la zona esportiva. 

Ara, la previsió és obrir les instal·lacions dos divendres al mes, un d’ells amb una activitat programada. Encara que el projecte s’adreça a joves, l’ajuntament el vol oferir a totes les entitats perquè sigui un lloc dinàmic. 

La primera activitat de l’Espai Jove d’Oliana serà un taller amb l’associació ‘Colors de Ponent’, el dia 23 de desembre. 

Parlen al vídeo:

ANNA BONET, DINAMITZADORA ESPAI JOVE D’OLIANA

CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA