BOLVIR AMPLIARÀ LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES AMB L'OBERTURA D'UNA SALA DE GIMNÀS

BOLVIR AMPLIARÀ LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES AMB L'OBERTURA D'UNA SALA DE GIMNÀS. L'AJUNTAMENT HA REBUT UN AJUT DE LA GENERALITAT PER ADQUIRIR EL MATERIAL I LA MAQUINÀRIA

L'ajuntament de Bolvir vol seguir ampliant les instal·lacions esportives del municipi. Gràcies a una subvenció de 35.000 euros que li ha atorgat la Generalitat, el consistori preveu adquirir el material necessari per obrir una sala de gimnàs. Aquesta es podria situar a la zona del poliesportiu o bé al local que hi ha situat sota la nova plaça major.

Aquest ajut del Departament de la Presidència de la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat s'adreça a municipis de fins a 2000 habitats que volen millorar les infraestructures de pràctica esportiva. El consistori podrà, axí, adquirir sis bicicletes estàtiques, sis cintes de córrer, una multi estació, tanques d'atletisme, estores, pilotes o peses olímpiques, entre d'altres.

Les persones empadronades a Bolvir podran fer ús de les instal·lacions abonant una quota simbòlica anual, com es fa per utilitzar la piscina municipal. A més, l'ajuntament preveu dinamitzar l'espai.

L'objectiu del consistori és poder obrir la sala en els pròxims mesos.

Parlen al vídeo:  ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR