BOLVIR DONA EL RELLEU A UR DE LA DIADA DE CERDANYA PER A LA 40A EDICIÓ

La 39a edició de la Diada de Cerdanya ha reunit administracions de la Baixa i l’Alta Cerdanya per posar en comú projectes i necessitats, en una reunió amb alcaldes i alcaldesses.

Bolvir ha estat l’escenari de la 39ª Diada de Cerdanya, durant la qual s’ha celebrat una reunió entre els diferents alcaldes i alcaldesses, on han tractat projectes conjunts com unes rutes cicloturistes entre els dos costats de la frontera o la promoció dels productes agroalimentaris locals. 

Una altra de les qüestions abordades ha estat la millora de les vies de comunicació d’accés a l’Hospital de Cerdanya pel costat francès, concretament en el revolt que condueix al parc del Cordomí i a l’estany del Torniquet, per la N-260, on es posa sobre la taula la necessitat de crear una rotonda. 

La jornada també ha servit per reivindicar la unitat de la comarca i la necessitat de treballar conjuntament entre administracions. 

La Diada ha comptat amb una actuació de la Colla Castellera de Cerdanya, una ballada de sardanes, i un dinar popular, durant el qual, Bolvir a cedit el relleu com a municipi amfitrió de la Diada, a Ur, que l’any vinent acollirà la 40a edició. 

La trobada anual, impulsada per l’Institut d’Estudis Ceretans, que reuneix les diverses administracions de l’Alta i la Baixa Cerdanya. 

Parlen al vídeo: 

ISIDRE CHIA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL CERDANYA

JORDI ARMENGOL, PRESIDENT COMUNITAT DE MUNICIPIS