L’UNIVERS DE TINTÍN VISITA LA SEU EN LA 17A TROBADA TINTINAIRE DE CATALUNYA

La dissetena edició de la Trobada Tintinaire de Catalunya ha tingut lloc a la Seu d’Urgell, en un cap de setmana, amb actes per promoure el famós personatge còmic, i que ha comptat amb una teatralització de la seva figura.

El món dels llibres de Tintín ha estat protagonista, durant aquest cap de setmana, a la Seu d’Urgell amb motiu de la dissetena Trobada Tintinaire, que ha aplegat seguidors i curiosos de les aventures d’aquest famós personatge de còmic. L’acte és organitzar per 1001 – Associació Catalana de Tintinaires, que es dediquen a crear iniciatives per promoure l’obra del creador d’aquestes històries, l’escriptor i dibuixant, Georges Remi. 

El Parc del Cadí ha estat l’escenari principal de la Trobada amb una teatralització de la figura de Tintín, amb una actuació sobre alguna de les seves aventures. Durant la jornada ha tingut lloc el pregó, un taller de còmics i parades amb productes de tota mena relacionats amb el personatge. 

Els dos esdeveniments que han coincidit a la capital alt urgellenca, aquest cap de setmana, s’han unit durant la rua de vehicles, on ha viatjat el personatge de Tintín. 

Parlen al vídeo: JORDI DUCH, PRESIDENT 1001 – ASSOCIACIÓ CATALANA DE TINTINAIRES