BOLVIR INSTAL·LARÀ UNA VINTENA DE LECTORS DE MATRÍCULES PER MILLORAR LA SEGURETAT

L'Ajuntament de Bolvir reforçarà el sistema de videovigilància perimetral que té instal·lat a diferents punts del municipi. Concretament, el consistori preveu adquirir una vintena de càmeres, de les quals 13 tindran lector de matrícules.

Amb el propòsit de millorar la seguretat ciutadana, l'Ajuntament de Bolvir reforçarà el sistema de videovigilància perimetral que té instal·lat a diferents punts del municipi. Concretament, el consistori preveu adquirir una vintena de càmeres, de les quals 13 tindran lector de matrícules. Un cop es posin en marxa els nous aparells, tots els vehicles que accedeixin a Bolvir quedaran registrats i s'avisarà als Mossos d'Esquadra quan ho faci algun que estigui en recerca. 

Així, doncs, Bolvir disposarà en total d'una quarantena de càmeres de videovigilància les 24 hores del dia. Aquestes s'instal·laran a diferents accesos i sortides, com el del polígon de les Esqueres, el de la Pleta o el de les Espiraltes. També, a la zona de la Corona i a l'entrada del Golf.

L'ajuntament destinarà una partida de 130.000 euros per finançar la instal·lació dels aparells. Una part de l'import el finançarà amb un ajut de la Diputació de Girona.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR