BONA ACOLLIDA DE L’ESCALADA EN PSICOBLOC A LA PISCINA DE LA SEU D’URGELL

La modalitat d’escalada sobre l’aigua en Psicobloc és la novetat del programa ‘Esport i festa’ que estarà disponible a la piscina municipal de la Seu d’Urgell fins aquest diumenge, 28 d’agost.

La programació ‘Esport i festa’ durà a terme una quinzena de propostes, que comencen la setmana prèvia a la Festa Major de la Seu d’Urgell. Enguany es presenta com a novetat l’escalada en Psicobloc a la piscina municipal, una nova modalitat d’escalada sobre l’aigua.

L’activitat, disponible fins aquest diumenge, respon a la nova línia, vinculada amb l’escalada, que el servei d’esports de l’ajuntament treballa des de fa un temps, amb un seguit d’iniciatives que tenen per objectiu que aquesta disciplina sigui més coneguda entre la ciutadania.
D’altra banda, la cursa d’orientació ha comptat amb uns 150 participants, fet que valoren molt positivament des del consistori.

Les propostes esportives de la Festa Major de la Seu d’Urgell continuen aquest divendres amb el torneig de Bàsquet 3X3, durant el cap de setmana s’organitzen diferents activitats de futbol, escacs, pàdel i tennis. La programació tancarà dilluns, 29 d’agost, amb una pedalada popular.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR ESPORTS LA SEU D’URGELL