UN ESPECTACLE FAMILIAR EMPLENA EL PALAU D’ESPORTS DE MÚSICA I BALL

El grup Xiula ha donat el tret de sortida als actes culturals previs a la Festa Major de la Seu d’Urgell, amb el seu espectacle ‘Big Chicken’ que ha fet ballar a petits i grans amb cançons que parlen del dia a dia.

Tret de sortida als actes culturals previs a la Festa Major de la Seu d’Urgell, amb l’espectacle familiar, Big Chicken, del grup Xiula. El Palau d’Esports s’ha emplenat de música i ball, que han gaudit tant petits com grans, amb cançons que parlen de situacions quotidianes.

El concert, que ha estat molt interactiu amb el públic, ha tingut moments per a la disbauxa, però també per a la meditació. El grup ha tocat les seves cançons més clàssiques, així com algunes de l’últim disc, Descontrol MParental.
Els Xiula va començar amb quatre integrants, tots del món de la música i el lleure. Actualment el grup està format per una desena de membres.

La programació continua aquest dijous, 25 d’agost, amb el teatre ‘Ara més’ de Pep Plaza. L’acte tindrà lloc a les 22h de la nit, al Palau d’Esports.

Parlen al vídeo:

RIKKI ARJUNA, GRUP LA XIULA

JAN GARRIDO, GRUP LA XIULA