BONA ACOLLIDA DEL SERVEI ACCELERA PYME RURAL AL PIRINEU OCCIDENTAL

A finals d’any 2022 es va posar en marxa des del consell comarcal del Pallars Jussà un nou servei destinat a promoure la digitalització entre els autònoms i les petites i mitjanes empreses. De moment el servei ha tingut bona acceptació i ja hi ha interessats arreu del territori.

A finals d’any 2022 es va posar en marxa des del consell comarcal del Pallars Jussà un nou servei destinat a promoure la digitalització entre els autònoms i les petites i mitjanes empreses. Es tracta de l’Oficina Acelera Pyme Rural Pirineu Occidental que dona servei itinerant també al Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran. De moment el servei ha tingut bona acceptació i ja hi ha interessats arreu del territori.

Des de l’oficina es fa una detecció individualitzada de mancances digitals de cada empresa assessorada per orientar-les en recursos digitals per modernitzar-se i incrementar la seva competitivitat.

A més, està previst impulsar tallers i formacions tal d’animar a les petites empreses del territori a entrar en el món digital.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ