BONA ACOLLIDA ENTRE ELS VISITANTS DEL NOU SISTEMA DE WIFI A LES ENTRADES D’AIGÜESTORTES

L’Ajuntament de la Vall de Boí assegura que la instal·lació de wifi a les principals entrades del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici està tenint una molt bona acceptació entre els visitants, i també entre els treballadors del parc i del servei de taxis

L’Ajuntament de la Vall de Boí assegura que la instal·lació de wifi a les principals entrades del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici està tenint una molt bona acceptació entre els visitants, i també entre els treballadors del parc i del servei de taxis. Fa unes setmanes,  es va dotar de senyal wifi el punt d’acollida de visitants del planell d’Aigüestortes i la caseta d’informació de la palanca de la Molina, al sector d’Aigüestortes. Així mateix, també se n’ha posat a la caseta d’informació de Toirigo, per l’entrada al sector de Cavallers.

L’acció s’ha fet a través del Pla de Sostenibilitat Turística, finançat amb fons europeus Next Generation. Aquesta actuació vol ser un primer pas per millorar l’experiència i la seguretat del visitant, així com facilitar l’accés a la informació i la millora del treball, tant dels mateixos treballadors del Parc Nacional com de les empreses d’activitats i del servei de transport que hi treballen.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ