BONA AFLUÈNCIA DE PÚBLIC AL 1r FESTIVALET 'SONS DE L'ERA' DE PRATS I SANSOR

Bona afluència de públic a la primera edició del Festivalet Sons de l'Era, que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a Prats i Sansor. Es tracta d'una nova proposta cultural impulsada per l'entitat Festuca Gautieri, formada per veïns i veïnes del municipi amb ganes d'impulsar nous projectes.

Bona afluència de públic a la primera edició del Festivalet Sons de l'Era, que ha tingut lloc aquest dissabte a Prats i Sansor. Es tracta d'una nova proposta cultural impulsada per l'entitat Festuca Gautieri, formada per veïns i veïnes del municipi amb ganes d'impulsar nous projectes. El festival ha comptat amb les actuacions del grup manresà de pop electrònic Moon Vision, Amor de Dj i Rita la Pinchaora, apostant per al talent femení.

Des de l'organització han explicat que la proposta ha nascut amb l'objectiu d'apropar la cultura a tothom, especialment a aquelles persones que viuen i treballen a la comarca. És també de caire familiar, ja que a banda de les actuacions musicals també hi ha hagut espai per a les activitats infantils.

El festivalet ha tingut lloc a tocar de l'antiga Fusteria Teixidor, a pocs metres del nucli de Prats. A més de música, hi ha hagut oferta gastronòmica.

Encara que la situació meteorològica no ha estat la més favorable, amb molta calor i vent, l’organització ha fet un bona valoració d’aquesta primera edició i ja pensa en una segona.

Parlen al vídeo:

ISABEL COLLADO, COORGANITZADORA FESTIVALET
ARGI EZCURRA, COORGANITZADORA FESTIVALET