BONA VALORACIÓ DEL SANT JORDI MALGRAT LA PLUJA A TREMP

Aquesta Diada de Sant Jordi que havia de ser el retorn a la normalitat després de dos diades marcades per les restriccions de la pandèmia i que floristeries i llibreries esperaven amb grans expectatives, la pluja ha estat la protagonista.
A Tremp les floristeries s’han atrevit a fer les parades al carrer però els llibreters han estat més reservats i han optat perquè els visitants entressin dins els establiments i protegir, d’aquesta manera, els llibres de l’aigua i la humitat.
Malgrat els ruixats, les llibreries han anat omplint-se de clients amb ganes de comprar i durant el matí alguns títols ja s’havien esgotat.
Autors locals han estat signant els seus títols i també han tingut força sortida.
Les floristeries també han buscat alternatives, com carpes complementàries perquè els clients no esperessin sota la pluja o apropar les parades a tocar de la botiga. I cada vegada aposten més per retirar el plàstic dels embolcalls de rosa i també ha tingut sortida la rosa solidària.
Malgrat tot, s’ha pogut salvar la jornada i els veïns i veïnes han pogut passejar entre llibres i roses, però sempre amb el paraigües a mà. Alguns, veient les previsions meteorològiques, ja havien fet les compres el dia abans.

Parlen al vídeo:
MARTA FARRÉ, LLIBRERIA LA SINGRATALLA
GEMMA PES, LLIBRERIA BOCHACA
FRANCESC PRATS, EDITORIAL GARSINEU
LEONARDO MELGAREJO, FLORISTERIA VIOLETA
SÍLVIA PALACÍN, FLORSTIL