BOSCOS DE MUNTANYA RECUPERA XIFRES DE VOLUNTARIAT I SETMANES DE TREBALL D’ABANS DE LA PANDÈMIA

La Fundació Boscos de Muntanya ressalta que aquest estiu s’ha recuperat la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia i que això ha fet que s’hagi recuperat les xifres de l’any 2019.

La Fundació Boscos de Muntanya ressalta que aquest estiu s’ha recuperat la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia i que això ha fet que s’hagi recuperat les xifres de l’any 2019. Això suposa que al llarg de l’any passen uns 500 voluntaris per les actuacions i s’ha recuperat les setmanes que es feien a l’estiu.

La última setmana han estat treballant a la zona d’Esterri de Cardós i a Camprodon, en total són 21 setmanes que han estat fent tasques en aquests espais que són parcs naturals i també han treballat a la zona del Parc Nacional d’Aigüestortes a la primavera i ara a la tardor hi tornaran una setmana. En aquest cas ho fan amb joves d’instituts.

El perfil dels voluntaris que se sumen a les diferents iniciatives de la Fundació és molt divers. Va des dels 18 anys fins a persones ja jubilades però amb la voluntat comuna de conèixer i vetllar pel paisatge i l’ecosistema.

Parlen al vídeo: ANDREU GONZÁLEZ, DIRECTOR FUNDACIÓ PROJECTE BOSCOS DE MUNTANYA