JA S’ESTÀ TREBALLANT EN L’ITINERARI DEL MARGE DRET DE LA NOGUERA PALLARESA

El consell comarcal del Pallars Jussà està treballant en les obres de l’itinerari del marge dret de la Noguera Pallaresa. Una actuació que permetrà enllaçar els embassaments de Sant Antoni i Terradets a través d’un sender per fer a peu o en bicicleta.

El consell comarcal del Pallars Jussà està treballant en les obres de l’itinerari del marge dret de la Noguera Pallaresa. Una actuació que permetrà enllaçar els embassaments de Sant Antoni i Terradets a través d’un sender per fer a peu o en bicicleta. Cal recordar que cada embassament ja compta amb uns kilòmetres de sender natural que l’ens comarcal va fer fa uns anys.

L’obra ha estat adjudicada per un pressupost d’un milió trenta-quatre mil euros i es finança, més de la meitat del cost, a través de la Generalitat de Catalunya, i la resta entre Fons Feder i Diputació de Lleida. S’espera que en els propers mesos es finalitzi, ja que suposa un gran atractiu per la zona.

Es tracta d’un itinerari totalment vinculat a la mobilitat sostenible, ja que en els dos punts d’inici, tant a Cellers com a la Pobla, els usuaris s’hi poden desplaçar amb línia de ferrocarril, a més es disposa de parades de tren en diversos pobles al llarg del recorregut.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ