CADENA PIRENAICA ESTRENA EL DOCUMENTAL SOBRE EL AIGUATS DEL 82 ‘I LES FONTS VAN PARLAR’

El documental ‘I les fonts van parlar’, que recrea sis històries dels aiguats de 1982, s’estrena aquest dimecres, 7 de juny, als Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell, a dos quarts de nou del vespre, en un acte obert al públic.

Cadena Pirenaica estrena aquest dimecres, 7 de juny, el documental ‘I les fonts van parlar’, dedicat als aiguats de 1982. La projecció es farà per primera vegada als Cinemes Guiu, de la Seu d’Urgell, a dos quarts de nou del vespre, en un acte obert al públic. 

El documental és una recreació fidel de les 48 hores més tràgiques i inesperades d’aquell fenomen natural, a través de sis testimonis. El projecte és el resultat d’un any de treball, amb la participació de més de 50 actors i actrius, que han participat en el rodatge. 

A través del tractament digital d’imatges originals i els efectes especials alguns espais de Martinet, Pont de Bar, Montferrer, Oliana, La Seu d’Urgell i Andorra s’han convertit en escenaris de fa 40 anys. 

Les places per a l’estrena són limitades a l’aforament de l’equipament, després de la projecció es farà un col·loqui i un piscolabis. Tota la informació del projecte es pot consultar al web 1982.cat.