HOMENATGE A ANTONI FLORES EN EL DARRER PLE DEL MANDAT A TREMP

L’últim ple ordinari del mandat a Tremp, on s’han resolt diverses qüestions de tràmit, ha començat d’una manera insòlita. Ha estat amb un homenatge al regidor del consistori, Antoni Flores, que va morir sobtadament fa dues setmanes.

L’últim ple ordinari del mandat a Tremp, on s’han resolt diverses qüestions de tràmit, ha començat d’una manera insòlita. Ha estat amb un homenatge al regidor del consistori, Antoni Flores, que va morir sobtadament fa dues setmanes. El reconeixement ha començat amb un minut de silenci i ha acabat amb un gran aplaudiment per part de tots els regidors i públic que s’ha acostat al ple per tal de participar-hi. Un ram de flors, ubicat a la cadira que normalment ocupava Flores, ha presidit tot el plenari.

Sílvia Romero, portaveu de Compromís per Tremp i companya d’Antoni Flores al Parlament, també ha destacat la faceta discreta i de treballador incansable del regidor.

Un ple emotiu ja que ha acabat amb unes paraules de comiat del regidor Francesc Castells, que ha aprofitat per acomiadar-se dels companys regidors, i per agrair la feina dels treballadors del consistori així com la col·laboració veïnal que ha rebut durant els 16 anys que ha estat regidor a Tremp. Castells ja va anunciar abans de les eleccions que havia decidit deixar d’estar a primera línia de la política, tot i que ha continuat donant suport a la llista de Junts per Tremp, on ha ocupat el número 13.

Parlen al vídeo:

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA EN FUNCIONS DE TREMP

SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP