CAP DE SETMANA DE PARTITS DECISIUS PER AL CG PUIGCERDÀ

Tant el masculí com el femení tenen partits importants. El conjunt femení encara el segon partit dels play-off de les semifinals, després de perdre el primer punt de l'eliminatòria a casa contra el Majadahonda. Aquest segon enfrontament es jugarà aquest divendres a la nit a la pista cerdana.

Pel transcendental compromís no es podrà comptar amb la portera Carolina Moreno. El cap de setmana passat va patir una lesió que la tindrà apartada del gel temporalment. S’haurà de veure l’evolució per determinar si podrà acabar o no la temporada. Per aquest cap de setmana la jove portera Carlota Badorrey serà l’encarregada de defensar la porteria groga i negra. Sense pressió i amb les ganes de fer-ho bé, l’equip del CG Puigcerdà intentarà forçar el tercer partit de desempat, que es jugaria diumenge en cas de ser necessari.
Per altra banda, l'equip masculí es veurà les cares amb el Jaca. Amb el lideratge en joc s'enfrontaran dissabte a Aragó. És un partit que no es va poder jugar durant la temporada regular i la fortuna ha volgut que sigui una trobada decisiva per determinar el campió de la fase regular.

El Puigcerdà està dos punts per sobre del Jaca a la classificació i necessita un punt per ser líder matemàtic i aconseguir avantatge en els encreuaments del play-off. L’equip que guanyi en temps regular serà líder. I si s’arriba a la pròrroga seria el Puigcerdà qui aconseguiria el primer lloc.

El Puigcerdà podrà comptar amb gairebé tota la plantilla. Juntament amb el Barça són dos equips cridats a jugar-se els títols en joc. No són partits eliminatoris, però gairebé.