CELEBRACIÓ DE LA PATRONA DE TREMP, MARE DE DÉU DE VALLDEFLORS

Les activitats de festa Major de Tremp han seguit aquest dijous. Precisament el dia central de la festa major ja que és la festivitat de la patrona del poble, la Mare de Déu de Valldeflors.

Les activitats de festa Major de Tremp han seguit aquest dijous. Precisament el dia central de la festa major ja que és la festivitat de la patrona del poble, la Mare de Déu de Valldeflors. De bon matí els trabucaires han despertat als veïns i veïnes i més tard els gegants han estat els encarregats d’amenitzar la festa abans de la missa i l’ofrena de la Cremablat a la Verge.
Un dels actes recuperats després de 2 anys de pandèmia ha estat la ballada del Ball Cerdà. Primer l’Esbart Dansaire de Tremp ha iniciat la ballada i després s’hi ha sumat tots els veïns i veïnes que durant l’estiu han anat assajar per avui poder fer la ballada popular. Una bona colla de gent s’ha aplegat a la plaça de l’església com a balladors i com a públic. I és que aquest any la Festa Major ha volgut destacar la cultura popular, de la qual Tremp gaudeix de molta varietat i dinamisme de la mà de les diferents associacions.

Al llarg de la tarda els actes lúdics han continuat amb activitats per a tots els gustos. Ballada de sardanes, activitats infantils, un taller de castellers i a la nit les orquestres i les penyes agafen el protagonisme.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP