CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL BOUMORT ACOLLIRÀ ELS PRIMERS VISITANTS EN BREU

Les antigues escoles de Pessonada, al municipi pallarès de Conca de Dalt, ja estan a punt per acollir el futur centre d’interpretació del Boumort que es preveu que rebi els primers visitants aquesta primavera.

Les antigues escoles de Pessonada, al municipi pallarès de Conca de Dalt, ja estan a punt per acollir el futur centre d’interpretació del Boumort que es preveu que rebi els primers visitants aquesta primavera. Les obres de rehabilitació, que han tingut un cost d’uns 236.000 euros, han durat cinc mesos i han estat possibles gràcies a l’ajuda d’un fons europeu Feder, gestionat a través del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Actualment s’està treballant amb els departaments de Territori i d’Acció Climàtica de la Generalitat, així com amb la direcció de la Reserva del Boumort, per poder tenir una persona els dies necessaris i muntar el que calgui de museïtzació. Fet que deixarà l’edifici a punt com a centre d’interpretació de la natura de l’entorn. 

A banda, aquest espai serà també d’ús veïnal.

Ja hi ha grups escolars que participen en les activitats dirigides que s’organitzen des de la Reserva Nacional de Caça de Boumort i ara amb aquest espai es podrà complementar les visites.

Parlen al vídeo: MARTÍ CARDONA, ALCALDE DE CONCA DE DALT