ATURATS PRÀCTICAMENT TOTS ELS REMUNTADORS A ESPOT I PORT AINÉ PER LA VAGA

Aquest és l’aspecte que presentaven les pistes d’esquí de l’estació pallaresa de Port Ainé aquest divendres al matí a partir de les 10. Moment en què ha començat la vaga de treballadors de les estacions que Ferrocarrils de la Generalitat gestiona al Pallars Sobirà i a Cerdanya.

Aquest és l’aspecte que presentaven les pistes d’esquí de l’estació pallaresa de Port Ainé aquest divendres al matí a partir de les 10. Moment en què ha començat la vaga de treballadors de les estacions que Ferrocarrils de la Generalitat gestiona al Pallars Sobirà i a Cerdanya. I que en el cas de les estacions pallareses ha suposat l’aturada gairebé general de tots els remuntadors i serveis. També els treballadors de l’estació ribagorçana de Boí Taüll, han mostrat el seu suport a la protesta.

Des del comitè d’empresa s’ha explicat que porten 13 anys amb el conveni laboral caducat i que, malgrat ahir reunir-se a Barcelona, no es va poder desencallar la situació.

Explica que un divendres normal del mes de març hi pot haver unes 1000 persones esquiant i unes 2500 en dia de cap de setmana. Avui, pràcticament ningú. Tot i que alguns no han volgut perdre l’oportunitat de posar-se els esquís una estona.

Ara, el comitè espera que l’empresa s’assegui a negociar i puguin així desconvocar la vaga.

Parlen al vídeo:

JOSE ANTONIO RODRÍGUEZ DE LAS HERAS, SECRETARI DEL COMITÈ D’EMPRESA

RAMON ROCAMORA FARRÉ, ESQUIADOR