CERDANYA SE SUMA A LA CAMPANYA D'ECOVIRIO 'RECICLA EL VIDRE PER A ELLES'

Cerdanya s'ha sumat a la campanya solidaria d'Ecovidrio “Recicla el vidre per elles” en favor de la lluita contra el càncer de mama. S'han situat dos contenidors roses especials, un a Puigcerdà i l'altre serà itinerant.

Cerdanya s'ha sumat a la campanya solidària d'Ecovidrio “Recicla el vidre per elles” en favor de la lluita contra el càncer de mama amb la ubicació de dos contenidros roses: un a la plaça de l'estació de Puigcerdà i l'altre s'anirà desplaçant per diferents municipis cerdans. Amb el reciclatge del vidre dipositat en aquests contenidors especials, l'empresa destinarà els diners recaptats a la Fundació Contigo contra el Càncer de mama.

A banda de dipositant el vidre, també es pot participar en la campanya adquirint un mini iglú de color rosa a la web miniiglu.es, un petit contenidor amb disseny d'Àgata Ruiz de la Prada que es pot utilitzar a casa. El seu cost, 25 euros, es destina a la mateixa causa.

Tant des del Consell Comarcal cerdà com des de l'ajuntament de Puigcerdà han destacat la importància d'aquesta campanya solidària i han animat a tots els veïns i veïnes a participar-hi.

Així, doncs, Cerdanya se suma als més de 80 municipis que ja tenen un contenidor de color rosa als seus carrers per domentar el reciclatge de vidre en pro d'aquesta causa. 

Pel que fa al contenidr itinerant, ara està situat a Llívia i després viatjarà fins a Bellver i Alp. 

La campanya estarà en marxa fins al 20 de novembre.

Parlen al vídeo:

VÍCTOR LUNA, TÈCNIC DE GERÈNCIA D'ECOVIDRIO A CATALUNYA

ISIDRE CHIA, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA

JORDI GASSIÓ, ALCALDE DE PUIGCERDÀ