CICLE DE PRESENTACIONS DE “LA LLARGA MIGDIADA DE DÉU” ALS PALLARS

Aquest divendres al vespre comença un cicle de presentacions en diferents poblacions del Pallars Jussà i Sobirà del nou llibre de l’escriptor pallarès Pep Coll, “La llarga migdiada de Déu”.

Aquest divendres al vespre comença un cicle de presentacions en diferents poblacions del Pallars Jussà i Sobirà del nou llibre de l’escriptor pallarès Pep Coll, “La llarga migdiada de Déu”. Una novel·la coral que recorre els camins que exiliats jueus van travessar a través dels Pirineus per fugir del nazisme. 

Aquest divendres al vespre Tremp acollirà la presentació a la biblioteca pública Maria Barbal i el dissabte a la tarda, l’autor farà la presentació a Esterri d’Àneu, en el marc de la Setmana de la Lectura d’Esterri d’Àneu.

I el cap de setmana que ve, el dissabte 25 de març al vespre, Pep Coll presentarà la seva darrera obra a la Pobla de Segur. 

La llarga migdiada de Déu es va publicar aquest mes de gener en català i fa poques setmanes també es troba a les llibreries amb la seva traducció en castellà. Una novel·la de ficció a través d’un rerefons real i que toca de molt a prop les comarques pirinenques.