CLUB DE LECTURA PER A JOVES EN DECONSTRUCCIÓ A TREMP

El Club de Lectura en Deconstrucció de la Biblioteca de Tremp és un espai per a que joves parlin sobre temes molt diversos: des del col·lectiu LGTBIQ+ fins a l’assetjament escolar, passant pels feminismes o la pressió estètica. Sempre a través de lectures, jocs i dinàmiques, i amb l’objectiu que els i les adolescents puguin reflexionar conjuntament i en un espai segur.

El Club de Lectura en Deconstrucció de la Biblioteca de Tremp és un espai per a que joves parlin sobre temes molt diversos: des del col·lectiu LGTBIQ+ fins a l’assetjament escolar, passant pels feminismes o la pressió estètica. Sempre a través de lectures, jocs i dinàmiques, i amb l’objectiu que els i les adolescents puguin reflexionar conjuntament i en un espai segur sobre allò que els preocupa. 

El taller està servint per a que joves de dotze a divuit anys es qüestionin la seva identitat i preocupacions sentint-se acompanyades. S’han fet vuit sessions fins al moment, i encara en queden quatre. 

El Club de Lectura en Deconstrucció sorgeix de la voluntat de la biblioteca de Tremp que els joves ocupin aquest espai i se sentin atrets pels llibres. 

S’havien fet sessions puntuals sobre les qüestions que es tracten al taller, però mai amb un format monogràfic. La biblioteca està molt satisfeta amb la resposta que estan donant els participants.

Parlen al vídeo:

CEL GARRIGA, TALLERISTA DE L’ASSOCIACIÓ GRFEMINISTA

LAURA FUSES, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP