COMENÇA LA VOTACIÓ POPULAR DE CARTELLS PEL FEMAP 2023

El concurs de cartells del Festival de Música Antiga dels Pirineus per a l’edició 2023 ha comptat amb la participació de 20 propostes d’artistes pirinencs. El divendres passat es va tancar el termini per presentar les propostes i ara és el torn d’elegir el guanyador, que es convertirà en la imatge del FEMAP 2023.

El concurs de cartells del Festival de Música Antiga dels Pirineus per a l’edició 2023 ha comptat amb la participació de 20 propostes d’artistes pirinencs, és a dir, els participants han de poder acreditar que són residents en algun dels municipis que formen part del festival. El divendres passat es va tancar el termini per presentar les propostes i ara és el torn d’elegir el guanyador, que es convertirà en la imatge del FEMAP 2023.

Primer s’escolliran sis propostes: dues ho faran mitjançant una votació popular a través de Facebook i Instagram i quatre seran escollides per un comitè format per representants dels municipis participants i membres de l’Associació FeMAP. Hi ha temps per fer la votació popular a les xarxes fins al sis de febrer. I en la fase final, representants dels municipis i membres del Festival de Música Antiga dels Pirineus decidiran el cartell guanyador entre les sis obres finalistes. La decisió final del jurat serà a partir del 13 de febrer. 

El guanyador s’emportarà un premi de 1.500 € mentre que els sis finalistes obtindran un passi per a dues persones per a tots els concerts del FeMAP 2023 i un exemplar del CD del festival.