LA FINAL NACIONAL DE LA WORLD ROBOT OLYMPIAD ES CELEBRARÀ A LA SEU D’URGELL

Els dies 16 i 17 de setembre la Final Nacional de la World Robot Olympiad Spain, tindrà lloc a la Seu d’Urgell. Infants i joves hauran de superar reptes sobre la preservació de la vida marina, les infraestructures submarines i els ports autònoms.

La Seu d’Urgell acollirà la Final Nacional de World Robot Olympiad Spain 2023. La competició de robòtica educativa ofereix a infants i joves, d’entre 8 i 19 anys, la possibilitat d’aproximar-se a la tecnologia i la enginyeria, d’una manera lúdica. 

La World Robot Olympiad proposa diferents reptes inspirats en el país que acull la final internacional, que enguany serà Panamà. Les temàtiques enguany es basen en la preservació de la vida marina, les infraestructures submarines i els ports autònoms. Cada equip n’escollirà un i haurà de construir un robot innovador per superar el repte. 

La World Robot Olympiad Spain és organitzada per la Fundació EducaBOT, que desenvolupa diferents tornejos locals, que finalitzaran amb la Final Nacional, a la capital alt urgellenca. L’esdeveniment tindrà lloc el 16 i 17 de setembre, al Palau d’Esports.