L’ESCOLA DE MÚSICA DE LA SEU PRESENTA NOVETATS AQUEST FINAL DE CURS

L’Escola de Música de la Seu d’Urgell i el Conservatori dels Pirineus recuperen activitats d’abans de la pandèmia i presenten noves propostes, com un projecte interdisciplinari, el mes cultural i un nou concert de final de curs.

L’Escola de Música de la Seu d’Urgell i el Conservatori dels Pirineus programen diferents activitats, amb la recuperació de propostes com la trobada d’acordionistes, un viatge a Berlin, la participació en alguns actes del trentè aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música i diferents intercanvis. 

Entre les novetats, enguany en destaca un projecte interdisciplinari, el 23 d’abril, en el qual s’interpretaran poesies de Ramon Besora. 

La programació contempla un concert de música moderna, actuacions a la Seu d’Urgell i Organyà, pel dia mundial del piano; així com recitals de l’alumnat del grau professional del conservatori. Enguany la setmana cultural canvia de format i s’organitzarà durant tot el mes de març, amb activitats els caps de setmana. 

El curs finalitzarà el 17 de juny, amb un nou concert, titulat: ‘És festa major’.

Des de l’ajuntament de la Seu s’ha posat en valor la feina feta per l’escola, que el curs vinent compleix vint-i-cinc anys. 

La programació comença aquest cap de setmana, amb un concert del projecte simfònic, del Conservatori de Música dels Pirineus, que es celebrarà dissabte a Puigcerdà i diumenge, a la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo:

NÚRIA TOMÀS, REGIDORA EDUCACIÓ A LA SEU D’URGELL 

SÒNIA LANAU, DIRECTORA ESCOLA DE MÚSICA I DIRECTORA ADJUNTA CONSERVATORI

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL