EL CADÍ LA SEU ES JUGA A FRANÇA EL PAS A QUARTS DE FINAL DE L’EUROCUP

El Cadí La Seu podria aconseguir una nova fita pel club urgellenc, si aquest dimecres passa a quarts de final de l’EuroCup Women. Les blanc-i-blaves s’enfronten al Flammes Carolo Basket, en el partit de tornada de vuitens, amb divuit punts d’avantatge.

El Cadí La Seu s’enfronta, aquest dimecres, al partit de tornada de vuitens de final de l’EuroCup Women, contra el Flammes Carolo Basket. Les urgellenques compten amb divuit punts d’avantatge, ja que en el partit d’anada, van superar les rivals, per 72 a 54. 

El partit d’anada ha estat la segona derrota del Carolo a la competició europea, amb set victòries. Les urgellenques, per la seva part, tenen un balanç de quatre partits perduts i cinc de guanyats.

Les blanc-i-blaves s’enfrontaran a la cita sense Tunstull ni Peña, que es reserven per la Lliga. Tot i això, les jugadores intentaran frenar la intensitat del Carolo i aconseguir una nova fita pel club.   

La lluita pel pas a quarts de final, entre el Flammes Carolo Basket i el Cadí La Seu, tindrà lloc aquest dimecres, 01 de febrer, a les vuit del vespre. 

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU