ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES PORTES OBERTES DE LA NOVA ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Força persones s’han acostat aquest cap de setmana a la nova Escola Municipal de Música de Tremp, situada a l’edifici annex a l’Espai Cultural la Lira, per conèixer les instal·lacions.

Força persones s’han acostat aquest cap de setmana a la nova Escola Municipal de Música de Tremp, situada a l’edifici annex a l’Espai Cultural la Lira, per conèixer les instal·lacions. Tot i que les classes al nou centre van començar el passat 16 de gener, aquest cap de setmana s’han fet dues jornades de portes obertes, un concert de la Ponent Big Band i dimecres a la tarda se’n farà la inauguració oficial, en presència del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray. Han estat molts els que han volgut conèixer el nou espai, un equipament llargament esperat al municipi.

Han estat els mateixos professors de l’escola qui han fet les visites guiades i han explicat els diferents espais del centre.

Des de la seva creació, fa dues dècades, el centre ha anat passant per diferents espais provisionals, fins que s’ha pogut habilitar el definitiu, situat a l’edifici de la Lira. L’actual Escola municipal de Música compta amb uns 150 alumnes matriculats que gaudeixen de l’oferta d’instruments organitzada per cicles.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP