COMENCEN LES CLASSIFICATÒRIES DE LA COPA DEL MÓN DE CANOE SLALOM

Inici de la Copa del Món de Canoe Slalom al Parc del Segre, de la Seu d’Urgell, amb les classificatòries. Durant el cap de setmana es decidiran els guanyadors de la competició.

L’última prova de la Copa del Món de Canoe Slalom, que decidirà els vencedors, ha començat aquest divendres amb les classificatòries, a la Seu d’Urgell. La cita, al ser la darrera, puntua amb el doble de punts que les altres proves. L’Australiana, Jessica Fox, a falta de saber els resultats d’aquest cap de setmana, ha guanyat totes les proves en K1, tot i que en C1 no ha tingut tants bons resultats i només ha pujat a podi una vegada. En aquesta categoria, enguany en sobresurt el nom de Mallory Franklin.
Pel que fa a les categories masculines, els eslovens, Luka Bozic i Benjamin Savsek, lideren en C1, mentre que en K1 Jiri Prskavec es troba en primera posició, a només 25 punts de distància de Martin Dougoud.

El Parc Olímpic del Segre, que acull aquest esdeveniment, va ser construït per als Jocs Olímpics de Barcelona del 92 i enguany compleix el trentè aniversari.

La competició seguirà dissabte, a partir de les 9h del matí, i diumenge, a dos quarts de dotze del matí tindran lloc les finals.

Parlen al vídeo: MERITXELL RODRIGUEZ, GERENT PARC OLÍMPIC DEL SEGRE