L’EOI PREPARA UN NOU CURS SENSE RESTRICCIONS PER LA PANDÈMIA

L’Escola Oficial d’Idiomes, que ja ha posat en marxa la preinscripcions, es prepara per al nou curs sense restriccions per la pandèmia. La principal novetat d’enguany són les proves de nivell en línia.

L’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell incorpora enguany tests en línia en francès, que es sumen als ja existents d’anglès, per fer les proves de nivell abans d’accedir als cursos. Les proves de nivell es poden realitzar una vegada feta la preinscripció, que es pot dur a terme en línia fins el 5 de setembre, o de manera presencial, el mateix dilluns que ve.

El centre públic també ofereix la possibilitat de fer alguns dels cursos semipresencials, perquè es puguin adaptar a les necessitats de cada persona i disposa de cursos d’actualització, per a antics alumnes de l’escola que vulguin refrescar els seus coneixements.
Encara que, de moment, les distàncies es mantenen a les aules, l’inici del nou curs, el 22 de setembre, es prepara amb normalitat, després de dos anys de restriccions per la pandèmia.

L’Escola Oficial d’Idiomes compta amb preus públics, que suposen uns 300 euros anuals per cada curs, i també es disposa de bonificacions en la matricula del 50%. En el web eoilaseu.cat es pot consultar tota la informació.

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA EOI LA SEU D’URGELL