COMENCEN LES PREPARACIONS PER LA PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIMARIU

Estamariu es comença a preparar per viure el primer festival d’art i cultura, impulsat per la Fundació Planes Corts. El Festimariu programa els dies 9 i 10 de setembre concerts, exposicions, debats, cinema i gastronomia.

Comencen les preparacions a Estamariu per viure un cap de setmana d’art i cultura, en la primera edició del Festimariu, que es celebra els dies 9 i 10 de setembre. L’esdeveniment, impulsat per la Fundació Planes Corts, es desenvoluparà pels carrers del nucli, on es podran veure propostes basades en el respecte a la tradició i a la comunitat. 

Entre la programació en destaquen concerts de l’Escola Folk del Pirineu i d’Arnau Obiols; debats de literatura i sessions de cinema, amb l’estrena de Malibú Plage, coproduïda per la Fundació Fluidra.  El nou museu, obrirà portes per primera vegada, amb una exposició col·lectiva i les façanes del poble seran el suport de la mostra ‘La Bellesa d’Estamariu’. 

La iniciativa s’emmarca dins el projecte de desenvolupament de la Vall del Port Negre, de la Fundació, que impulsa diferents iniciatives com la instal·lació de plaques fotovoltaiques o una planta de biogàs. 

El Festimariu, comptarà durant el cap de setmana, amb gastronomia local i mercat d’artesans. 

Parlen al vídeo: 

PILAR MELSIÓ, ALCALDESSA D’ESTAMARIU

MONTSE FERRER, DIRECTORA DE LA FUNDACIÓ PLANES CORTS 

JOAN PLANES, IMPULSOR DE LA FUNDACIÓ PLANES CORTS