PUNT I FINAL A LA PENÚLTIMA PROVA DE LA COPA DEL MÓN DE CANOE SLALOM A LA SEU D’URGELL

Maialen Chourraut aconsegueix la quarta posició en Kayak i Kayak Cross; i Miquel Travé finalitza en sisè lloc en Kayak, durant la penúltima prova de la Copa del Món de Canoe Slalom a la Seu d’Urgell.

Setembre 4, 2023 - 21:40

La Seu d’Urgell posa punt i final a la penúltima prova de la Copa del Món de Canoe Slalom, celebrada al Parc Olímpic del Segre, en la qual s’han realitzat més de 300 sortides d’embarcacions, entre els 200 palistes participants. La categoria de Kayak, disputada el dissabte, va donar la victòria a Eliska Mintalova i Peter Kauzer.

“Se que estic en bones posicions a les finals de la Seu d’Urgell. Sempre m’agrada ser aquí, és un dels llocs més bonics del món per mi. Sempre que soc aquí em relaxo i això es veu en la meva baixada. Aquí vaig guanyar la meva primera Copa del Món”.

En la categoria femenina en destaca la quarta posició de Maialen Chourraut i la setena de Laia Sorribes, en l’equip espanyol.

L’andorrana Mònica Dòria va finalitzar en vuitena posició. En K1 masculí l’urgellenc Miquel Travé va aconseguir el sisè lloc a la classificació.

Diumenge ha estat el torn del Kayak Cross, modalitat que es convertirà en olímpica a París el 2024. En categoria femenina la vencedora ha estat Elena Lilik i en destaca la quarta posició de Maialen Chourraut. En masculí Jan Rohrer ha estat el guanyador de la categoria.

La Copa del Món de Canoe Slalom finalitzarà del 5 al 8 d’octubre a França.