COMPROMÍS DENUNCIA BRUTÍCIA, LOCALS TANCATS I OCUPACIONS AL CENTRE HISTÒRIC DE LA SEU

Compromís x la Seu demana accions urgents per revertir la situació d’abandonament del centre històric de la ciutat i demana contundència davant les ocupacions.

Compromís X La Seu denuncia l’estat d’abandonament al centre històric de la ciutat, amb el carrer dels Canonges com el principal exemple d’aquesta degradació, que implica brutícia, locals tancats i edificis ocupats. Des del grup de l’oposició es demana un pla de xoc urgent per revertir aquesta situació.

Precisament, aquest cap de setmana, es va produir l’esfondrament de l’interior d’una casa deshabitada. Des de Compromís expliquen que fa un temps ja va caure el teulat i no s’ha fet cap acció perquè l’aigua no entrés a l’habitatge.
Al centre històric hi ha més de 5 blocs ocupats, parcialment o totalment, i des del grup creuen que hi ha passivitat de l’equip de govern i demanen més contundència i vigilància policial per evitar que els casos incrementin.

Des de Compromís creuen que les ocupacions són conseqüència de la falta d’habitatge públic i defensen la creació d’un parc d’habitatge, propietat de l’ajuntament.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS X LA SEU