COMPROMÍS X PIRINEU DEMANA MILLORES EN SERVEIS BANCARIS

Compromís X Pirineu demana millores en els serveis bancaris de l’Alt Urgell després que el grup comarcal hagi realitzat un estudi en el qual han pogut constatar que cada vegada hi ha menys oficines bancàries i que l’atenció presencial té un horari restringit.

Els consellers de Compromís presentaran una moció en el ple del Consell Comarcal per instar a les entitats bancàries i financeres de l’Alt Urgell a reforçar els recursos d’atenció al client, sobretot pel que fa a persones grans o aquelles que no tinguin formació digital.

El president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Martí Riera, en declaracions a aquest mitjà, va explicar fa unes setmanes que ja s’estava treballant en aquesta problemàtica. Tot i això, la portaveu de Compromís, Carlota Valls, creu que es poden fer actuacions immediates a nivell local.

El grup de l’oposició al Consell Comarcal també proposa demanar al Banc d’Espanya que activi protocols per protegir els clients dels bancs de cobrament de comissions abusives i manca de suport en les gestions.