CONCA DE DALT CREA UN CICLE D’ACTIVITATS CULTURALS QUE ENGLOBA TOTS ELS POBLES DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de Conca de Dalt, al Pallars Jussà, ha creat un cicle d’activitats culturals per donar vida als nombrosos pobles que conformen el municipi. Amb el nom de Fent Rogle, la proposta tindrà lloc durant els mesos d’agost, setembre i octubre.

L’Ajuntament de Conca de Dalt, al Pallars Jussà, ha creat un cicle d’activitats culturals per donar vida als nombrosos pobles que conformen el municipi. Amb el nom de Fent Rogle, la proposta tindrà lloc durant els mesos d’agost, setembre i octubre, i neix amb la voluntat d’anar-se repetint anualment, i comptar amb la participació i propostes dels veïns i veïnes.

Les activitats són molt variades i l’objectiu és fer-ne almenys una per poble. També han explicat que en el cas de Sossís s’ha aprofitat que ja hi havia organitzat l’espectacle ‘Violències. Guerra Civil i Postguerra al Pallars’, que es va realitzar el passat 18 de juliol.

Pel que fa al nom, s’ha triat la paraula ‘rogle’, que vol dir rotllana en pallarès, ja que vol simbolitzar l’espai de reunió que es crea mentre es fa l’activitat. 

Totes les activitats de Fent Rogle són gratuïtes i obertes al públic. Però en algunes cal inscripció prèvia, que es pot fer al mateix Ajuntament de Conca de Dalt. També es difondran a través de l’instagram del consistori de nova creació.

Parlen al vídeo: MARC SANS, ALCALDE DE CONCA DE DALT