CONCENTRACIÓ A LA FSH PER RECLAMAR MILLORES LABORALS

Treballadors i treballadores de la Fundació Sant Hospital s’han concentrat aquest migdia davant l’equipament per reclamar algunes millores laborals, convocada per la Intersindical i Comissions Obreres. Una d’aquestes era que la direcció no havia acceptat la vinculació de la Direcció Per Objectius, una retribució variable en funció d’uns objectius marcats per la institució, amb la Covid. Ens ho explica el membre de la Intersindical, Xavi Munt.

Segons explica la Intersindical, la direcció de l’hospital, en una reunió que va tenir lloc aquest dijous, ha rectificat i ha aprovat vincular les DPO a la Covid.
Una vintena de persones han seguit la concentració, per reivindicar la discriminació de part del personal, segons la categoria professional, pel que fa a millores laborals i salarials.
D’altra banda, també reclamen la regularització del conveni del personal de neteja. Des dels sindicats asseguren que una part del servei de neteja treballa dues-centes hores més que la resta perquè es mantenen en un conveni de neteja i no en el de l’hospital. Ho detalla Toni Rueda, portaveu dels treballadors.

Els sindicats asseguren que han estat dos anys molt difícils i posen de manifest que a la sanitat tothom és un equip i és imprescindible.

Parlen al vídeo: 
XAVI MUNT, INTERSINDICAL
TONI RUEDA, PORTAVEU TREBALLADORS