CUINATAST, DINS DE LA PROGRAMACIÓ DE CORDEVI, ENSENYA A CUINAR AMB CORDER I BOLETS
Aquest dilluns, ha tingut lloc a Tremp el Cuinatast, un taller de més de dues hores en què s’ha cuinat amb corder i bolets a càrrec d’Oriol Pallarès, de l’empresa de càtering ‘És Pallarès’
Aquest dilluns, ha tingut lloc a Tremp el Cuinatast, un taller de més de dues hores en què s’ha cuinat un entrant, un primer i un segon plat amb corder i bolets a càrrec d’Oriol Pallarès, de l’empresa de càtering ‘És Pallarès’.
L’activitat està inclosa dins del programa Cordevi, tot un seguit d’activitats relacionades amb la gastronomia del Pallars Jussà en general, i més concretament amb el corder i el vi, però també dins de les Jornades Micològiques del Pallars Jussà, i on els assistents han pogut degustar, en finalitzar, els plats que han elaborat conjuntament.
Parlen al vídeo:
ORIOL PALLARÈS, CUINER I PROPIETARI ‘ÉS PALLARÈS’