CUINATAST, PRODUCTES PALLARESOS CUINATS PER RESTAURADORS DEL TERRITORI

El safrà, la girella i la ratafia han estat els protagonistes del Cuinatast que aquest dimecres al vespre s’ha dut a terme a l’espai Taller de la Pobla de Segur en el marc de les jornades Cordevi. Una activitat que pretén posar en valor els productes del territori i els seus restauradors.

El safrà, la girella i la ratafia han estat els protagonistes del Cuinatast que aquest dimecres al vespre s’ha dut a terme a l’espai Taller de la Pobla de Segur en el marc de les jornades Cordevi. Una activitat que pretén posar en valor els productes del territori i els seus restauradors. En aquesta ocasió, la jornada ha anat a càrrec de la Clàudia Gozzi i el Jaime Bes, que regenten el restaurant El Raier.

S’han fet dos sessions de Cuinatast, aquesta amb un restaurant del Pallars Jussà i l’anterior amb el restaurant WagokoroPirineu del Pallars Sobirà. Les dos sessions han esgotat places i des del programa es preveu repetir aquest format d’activitat en la propera edició del Cordevi.

El festival gastronòmic Cordevi tanca les seves activitats aquest cap de setmana, divendres es fa la jornada Vins del Pirineu i el sopar de l’Oli del Pallars, dissabte el tastet de Microfest a Talarn i diumenge la Diada de la Fira de Salàs de Pallars.

Parlen al vídeo:

CLÀUDIA GOZZI, COPROPIETÀRIA DE EL RAIER

DOLORS ETXALAR, TÈCNICA PROGRAMA AL TEU GUST ALIMENTS DEL PALLARS