DARRERS DIES PER PARTICIPAR ALS JOCS FLORALS DE CERDANYA

El proper dimecres 16 de març acaba el termini per presentar les obres literàries als Jocs Florals de Cerdanya. L'ajuntament d'Alp ha convocat una nova edició del certamen, que enguany arriba als 39 anys d'història.

Com sempre, compta amb set categories, sis infantils i juvenils i la d’adults, tant en prosa com en poesia. Pel que fa a l’extensió, els treballs en la categoria prosa han de tenir una extensió màxima de 20 folis per una cara, mentre que en la categoria de poesia l’extensió és lliure. Les obres han de ser inèdites i escrites en català.

Per poder participar, els autors i autores han de tenir vinculació amb el Pirineu, és a dir, residència, lloc de feina, hi hagin nascut o hi estiguin empadronats. Per tal de fomentar la participació dels escriptors de la Catalunya Nord, s'atorgarà una menció especial en aquesta categoria, així com en la categoria d'Educació Especial.

Les obres s’han de presentar al correu jocsfloralscerdanya@gmail.com, indicant les dades personals. Com hem dit, hi ha temps fins dimecres vinent.
Un jurat qualificat escollirà els tres guanyadors de cada categoria, que seran premiats amb llibres, vals de regal o una dotació econòmica en les màximes categories.
Recordem que en passades edicions, el certamen va arribar a superar les 500 obres, gràcies, principalment, a la implicació de les escoles.
L'acte de lliurament dels premis serà, com sempre, el dia de Sant Jordi a la tarda al Palau d'Esports i Congressos d'Alp.