DENUNCIEN EL CAPELLÀ DE LA POBLA PER QUEDAR-SE DINERS D’UN RESIDENT

Els Mossos d’Esquadra estan investigant al capellà de la Pobla de Segur per una suposada apropiació indeguda de diners d’un usuari de la residència Nostra Senyora de Ribera. Segons ha avançat l’ACN, el mossèn hauria retirat quantitats importants de diners de la llibreta del compte corrent del resident fins a deixar-la pràcticament buida.

Quan des del centre residencial van detectar la manca de diners, van activar els mecanismes necessaris per saber què havia passat i, preventivament, s’hauria restringit l’accés del capellà a la instal·lació. Més tard, es va presentar la denúncia a la policia, on s’indica que després de la retirada reiterada de diners, el compte pràcticament hauria quedat en números vermells.


Un cop coneguda la denúncia, des del Bisbat d’Urgell han explicat que s’ha obert una investigació interna sobre els fets denunciats i han afegit que el Bisbat col·laborarà amb la justícia en tot el que sigui convenient per tal d’aclarir aquests fets. Alhora, han demanat que sigui respectat el dret que tota persona té a la bona fama i a la presumpció d’innocència.