DERROTA DEL CADÍ LA SEU CONTRA L’SPAR GIRONA EN L’ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA

El Cadí La Seu ha començat dominant el partit contra l’Spar Girona, però les rivals han capgirat la cita i el resultat final ha estat de 54 a 66, sentenciant així la quinzena derrota de les urgellenques, que tanquen la Lliga en sisena posició.

El Cadí La Seu tanca la fase regular de la Lliga amb derrota davant l’Spar Girona, al Palau d’Esports. Les urgellenques han començat dominant la cita, amb una diferència de més de deu punts al marcador. Tot i la bona dinàmica de les locals, les gironines han reaccionat i un parcial de 0 – 5, ha tancat la primera part amb un resultat de 34 a 27.

Amb la defensa com a protagonista del partit, les rivals s’han anat imposant, en l’inici de la segona meitat i han aconseguit igualar el marcador, en els últims minuts. Domini de l’Spar Girona, que s’ha imposat a les blanc-i-blaves, sentenciat el resultat final de 54 a 66.

Quinzena derrota del Cadí La Seu que tanca la Lliga en sisena posició.

Les urgellenques donaran el tret de sortida als play-offs aquest dijous, 20 d’abril, contra el Perfumerias Avenida.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU