UNA QUARANTENA DE JOVES PARTICIPEN AL DISSABTE MATEMÀTIC TRANSFRONTERER DELS PIRINEUS

La segona edició del DiMaTPirineus ha comptat amb la participació d’una quarantena de joves, en les diferents xerrades i tallers, que s’ofereixen per a promocionar i donar una visió d’actualitat de la disciplin

Una quarantena d’alumnes i catorze professors de la Seu d’Urgell, Puigcerdà, Cervera, Andorra i Font Romeu han participat, aquest dissabte, en la segona edició del Dissabte Matemàtic Transfronterer dels Pirineus. La jornada, que ha tingut lloc a l’Institut Joan Brudieu, de la capital alt urgellenca, ha començat amb xerrades, per seguidament desenvolupar tallers, al voltant de les diferents temàtiques. 

L’objectiu de l’esdeveniment és oferir conferències interessants per a joves de batxillerat, amb perspectiva de futur sobre les matemàtiques. La intenció és apropar professorat d’universitat a l’alumnat perquè els parlin de temes d’actualitat. 

La proposta és organitzada des de la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer, entitat dedicada a la promoció de les matemàtiques, arreu dels territoris de parla catalana. 

Parlen al vídeo: XAVIER JARQUE, DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ FERRAN SUNYER I BALAGUER