DESENES DE PERSONES S’INTERESSEN PELS PISOS DE LLOGUER SOCIAL A CORNELLANA

Després d’habilitar nou pisos d’un edifici, comprat a la Sareb, l’ajuntament de la Vansa i Fórnols ha organitzat una jornada de portes obertes perquè les persones puguin conèixer l’habitatge i ajudar a revertir el despoblament.

Jornada de portes obertes a l’edifici de Cornellana, l’Hortal, que l’ajuntament de la Vansa i Fórnols va adquirir de la Sareb aquest juliol, i que conté nou pisos, d’entre 80 i 90 metres quadrats, llestos per entrar a viure. La iniciativa, que té per objectiu, revertir el despoblament, preveu treure les bases a finals d’any per poder accedir al lloguer i que a principis de 2023, ja s’hi puguin instal·lar els primers habitants.

Durant aquest mesos l’ajuntament ha revisat les instal·lacions per condicionar l’entorn. El dissabte els veïns van poder visitar l’edifici i diumenge, va ser el torn de les persones interessades en traslladar-se al municipi.

A la jornada hi han col·laborat diferents entitats i iniciatives per donar a conèixer els diversos actius i la riquesa del territori.

Parlen al vídeo:

PEP CAMPS, ALCALDE LA VANSA I FÓRNOLS

MERCÈ VALLS, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ REVIURE LES VALLS