DETINGUT A LLÍVIA UN HOME DE 77 ANYS QUE PRESSUMPTAMENT TRAFICAVA AMB COCAÏNA

DETINGUT A LLÍVIA UN HOME DE 77 ANYS QUE PRESSUMPTAMENT TRAFICAVA AMB COCAÏNA. Al seu domicili hi van trobar una peça de cocaïna en forma de roca de 21,6 grams, una bàscula de precisió, 3.950 euros i diferents estris per manipular la droga

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns a Llívia un home, de 77 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La detenció és resultat d’una investigació oberta el passat mes de març després de tenir indicis de la presència d’un home que, presumptament, traficava amb droga pels carrers Raval i Estavar de Llívia.

Amb aquesta informació es van muntar diferents dispositius policials que van permetre corroborar els fets, després d’interceptar en diferents dies tres compradors. De la investigació es va desprendre que el traficant també venia droga per la zona del parc de Sant Guillem.

Finalment, aquest dilluns es va detenir l'home al seu domicili de Llívia, on es va comissar una peça de cocaïna de 21,6 grams, una bàscula de precisió, 3.950 euros i diferents estris per manipular i vendre la droga.

Els Mossos han afirmat que amb aquesta detenció es desactiva un punt molt actiu de venda de droga a la comarca. El detingut ha passat aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.