DETINGUT UN JOVE SOSPITÓS DELS ROBATORIS EN EQUIPAMENTS DE LA POBLA DE SEGUR

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 23 de febrer un noi de 18 anys com a presumpte responsable dels robatoris que van tenir lloc entre els mesos de gener i febrer a la Pobla de Segur.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 23 de febrer un noi de 18 anys com a presumpte responsable dels robatoris que van tenir lloc entre els mesos de gener i febrer a la Pobla de Segur. Tal com han explicat des del cos a aquest mitjà de comunicació, li atribueixen, entre altres, els furts que es van produir al Telecentre i al local dels Escoltes de la Pobla de Segur. En aquest darrer cas, es va endur 2.000 euros en efectiu.

Els Mossos van explicar que durant el mes de gener i febrer es van produir diverses entrades en equipaments municipals d’on es van sostreure objectes i diners en efectiu. Tot i que en tots els casos no s’han pogut obtenir proves fefaents de l’autoria dels fets, en la majoria sí que ha estat possible, gràcies a les empremtes dactilars. Per tot plegat, consideren pràcticament segur que seria el mateix autor en tots els casos.

Tot i això, la investigació continua oberta, per si es detecta que el principal sospitós va actuar amb algun col·laborador. El jove ja està en mans de la justícia.